Tandreglering med Invisalign

Många tror att sneda tänder är både svårt och smärtsamt att åtgärda. Men dagens tandvård har utvecklats mycket och idag kan vi kan erbjuda en behandlingsform som ger dig rakare tandlinje med hjälp av genomskinliga tandskenor, helt utan gammaldags tandställning. 

Tandläkare Jan-Ole Hedman är utbildad Invisalign expert. Invisalign är en specialutvecklad metod för tandreglering som blivit mycket populär över hela världen.

Varje behandling inleds med en konsultation på kliniken. Vi scannar dina tänder och du får på film möjlighet att se hur dina sneda tänder kommer att korrigeras fram till önskat resultat. Utifrån tandavtryck görs individuella skenor som du skall ha placerade på tänderna så stor del av dygnet som möjligt. Du tar bara av dem när du äter eller borstar tänderna. Skenorna är formade så att dina tänder flyttas lite i taget. Därför byter du skena med jämna mellanrum tills slutresultatet är uppnått. Eftersom skenorna är genomskinliga  kommer de inte ställa till med några besvär i din vardag eller i ditt arbetsliv.

Fundera inte utan boka gärna tid för konsultation så tar vi reda på om metoden är lämplig för dig!

Priser

Beroende på hur många skenor som krävs för just din behandling varierar priset mellan 2500-5500 euro. Konsultation och scanning ingår i priset.

Vill du läsa mer om metoden kan du besöka Invisaglines hemsida: