Porslinsfyllningar

Nu kan du få en vacker tandfärgad lagning som är både starkare och snyggare än plast- och amalgamfyllningar. Behandlingen är enkel och du får den direkt vid samma besök och till ett rimligt pris.

Keramik/porslin är ett av de bästa materialen att laga tänder med. I keramik finns bara naturliga beståndsdelar. Keramiska fyllningar ser naturliga ut och håller betydligt längre än kompositfyllningar eftersom porslinet är lika hårt som dina egna tänder. Det gör att lagningen håller formen och bettet hålls stabilt. Porslinsfyllningar ger också samma känsla som riktiga tänder. Dessutom gulnar de inte och drar inte till sig bakterier på samma sätt som kompositfyllningar (plast).

Vi har lång erfarenhet av arbete med Cerec porslinsfyllningar. Med CAD-CAM kameran avbildar tandläkaren hålet som behöver fyllas och fyllningen slipas ut på mottagningen.  I de flesta fall kan du alltså få en porslinsfyllning eller en krona under ett besök. Detta innebär att du slipper temporära fyllningar och kronor samt undviker långa behandlingstider. Med denna teknik kan vi även tillverka fasader och broar.

Vi rekommenderar varmt denna behandling. Är du intresserad ger vi gärna ett kostnadsförslag.

Priser

Beroende på fyllningens storlek varierar priset mellan 350-500 euro. Ta gärna kontakt så berättar vi mera. 

Tandläkare J-O Hedman har 25 års erfarenhet av arbete med Cerec porslinsfyllningar och kronor.